Het plan van...

Moz heeft een bouwkaart bij. Hij bouwt deze na. Daarna gaan we aan de slag met de bouwkaarten van de klas en verschillende soorten blokken.




Catharina heeft een sterretje bij dat licht geeft in het donker. Zij wil een donker hoekje maken samen met Kaylin, Chelsey en Lieselotte. Wanneer het klaar is mogen ook de anderen mee komen experimenteren.




Catharina heeft getallen gestempeld. Onze oudste kleuters gaan achteraf met de I-pad op zoek naar getallen in de school. We spelen nog een spel waarbij we heel goed moeten tellen.



Lialotta doet een onderzoek..." Waar woont de eenhoorn?"
Ella, Keylee en Noah doen een onderzoek over het vallen van de bladeren. Na een filmpje kijken op school-tv, tekenen ze alles wat ze geleerd hebben op hun onderzoeksblad. Ze tonen het filmpje op de apple-  tv aan hun klasgenootjes terwijl ze erbij vertellen. Ella maakt nog een knutselwerk om haar onderzoek te verduidelijken.



Lieselotte en Kaylin willen een pompon maken. ze komen allebei uit op een verschillende werkwijze. Zij maken hiervan een stappenplan voor hun klasgenootjes.



Aaron heeft stenen gevonden en wil ze schilderen. Stenen begint met de letter S. Daarna maken we diertjes van stenen.



Lucas heeft een poppetje bij van Paw Patrol. Samen met Tomaz en Catharina maakt hij een leuke poppenkast voor ons.

Moz wil muziek maken. Ze experimenteren met verschillende muziekinstrumenten. We mochten naar een heuse concerten luisteren van een andere groepjes.



 Winter heeft een gewicht gemaakt om te trainen. Eerst moest hij proberen om dit te verzwaren. Na lang nadenken vulde hij de buis met stenen. Daarna zijn we gaan wegen met de weegschaal en de gepaste tekentjes.




Kijk..Lieselotte en  Aaron kunnen ook nog anders meten...van laag naar hoog.